Mrežna stranica Društva potrošača Međimurja

Pravilnik o Registru »NE ZOVI«

Objavljen je Pravilnik o Registru »NE ZOVI« (NN 47/16) koji ima za cilj stvaranje baze podataka, odnosno prikupljanje i korištenje podataka o telefonskim brojevima potrošača koji ne žele primati pozive i/ili poruke u svrhu promidžbe i/ili prodaje proizvoda i usluga putem telefona.

Potrošači koji žele iskoristiti mogućnost da ne budu maltretirani sa nezanimljivim reklamama, mogu se bez preko Prijavnice upisati u Registar » NE ZOVI«, pri tom ne moraju strahovati za zaštitu osobnih podataka, jer je Registar je javan samo u dijelu koji se odnosi na telefonske brojeve.

Prije upisa u Registar »NE ZOVI« potrošač putem Obrasca može zadržati ili opozvati prethodno danu privolu trgovcu za korištenje telefonskog broja.

VUKANOVČAR (Ž.T.)

PRAVILNIK O REGISTRU »NE ZOVI« (pdf)

Pristupnica

Slanjem pristupnice slobodno i izričito dajete privolu DRUŠTVU POTROŠAČA MEĐIMURJA kao voditelju zbirke osobnih podataka da Vaše osobne podatke može obrađivati i koristiti ISKLJUČIVO za vođenje evidencije članova DRUŠTVA POTROŠAČA MEĐIMURJA.

Članarina je godišnja: 30 kn - aktivni, 10 kn . podupirajući, invalidi i umirovljenici s mirovinom manjom od 2.000,00 kn nisu obvezni plaćati članarinu.

 
Plus hosting - banner