Pozivaju se volonteri 2020

"VUKANOVČAR" - društvo za zaštitu potrošača Međimurja provodi višegodišnji projekt "MEĐIMURSKI INFO CENTAR POTROŠAČA 2020" u kojem je jedna od projektnih aktivnosti i "INFO centar" kao prvo i jedinimo mobilno savjetovalište potrošača u Republici Hrvatskoj. Pored navedenog provodimo i druge projekte aktivnosti kao što su seminari, radio emisije itd. 

Prvenstveno MICP želimo podići na puno višu razinu nego je sada kako mi dali potporu i sigurnost Međimurskim potrošačima.  Projekt je vrlo uspješno proveden na korist potrošača Međimurja i Republike Hrvatske tijekom 2019. godine. U 2020 nastavljamo sa provedbom projekta dopunjenog naučenim lekcijama.

Upravo zato pozivamo volontere koji žele učiti, koji žele pomagati potrošačima, jednom riječju koji se žele angažirati za opće javno dobro, dajući svoje znanje, vještine i vrijeme, a k tome su i iz navedenih Općina koje podupiru projekt da nam se jave kako bi na vrijeme mogli kreirati Plan volontiranja, jer bez volontera ni Plan nema smisla.

Okvirno vrijeme početka volontiranja je 01. lipnja 2018. godine, a traje do završetka projekta.

Volonteri se mogu javiti s Motivacijskim pismom na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Volontiranje će se organizirati sukladno Zakonu o volonterstvu.

Potrebne kompetencije: 

  • punoljetnost
  • poznavanje i napredno korištenje OS Windows, posebno Office (word i excel) 
  • kreativno održavanje profila na društvenim mrežama
  • inovativnost i kreativnost
  • prednost - poznavanje stranih jezika - razina mogućnost prevođenja (engleski, njemački, franacuski) 
  • sklonost timskom radu

Volontiranje će se organizirati pod vodstvom stručnih voditelja volontiranja.

Željko Tomašić, mag.ing.aedif
Voditelj MICP