Djeca zaluđena igračkom Huggy Wuggy
Zanimljivo

Djeca zaluđena igračkom Huggy Wuggy

Plišana igračka Huggy Wuggy, napravljena prema liku iz horor video igre 'Poppy Playtime', sve je popularnija među djecom najmlađe dobi. Riječ je plavom plišancu velikih crvenih usta i oštrih zubi iz igrice koja se ne preporučuje djeci mlađoj od 12 godina. Unatoč tome, plišanac Huggy sve je popularniji među djecom vrtićke dobi, a mišljenje roditelja o plavom medvjediću je podijeljeno.  Iako se čini kao prijateljski raspoložena maskota koja je stvorena za grljenje, Huggy Wuggy opasno je i predatorsko nastrojeno čudovište.

Roditeljima su problem stvorili videi kojima djeca mogu pristupiti na platformama poput YouTubea, gdje njihov voljeni plišanac svojom pjesmicom poziva na ubijanje, krvave pohode, griženje zubima i stiskanje zagrljajem do smrti. Prijevod pjesmice objavila je popularna Facebook stranica Ženski recenziraj, a članak je potaknuo raspravu među mnoštvom mama su čija djeca zaluđena najnovijom hit igračkom.

Prijevod teksta donosimo u cijelosti:

"Moje ime je Huggy Wuggy,
tijelo čupavo i umiljato.
Zar nećeš doći i zagrliti me?
Drži me dan i noć,
zagrli me dan i noć.
Moje je ime Huggy Wuggy,
oštri zubi ostavljaju te krvavim.
Da me nikad nisi zvao ružnim!
Zagrli me dok ne umrem,
zagrli me dok ne umreš.
Znam gdje se skrivaš,
niz ventilaciju kliziš.
Zar ne znaš da ću te pronaći?
Gdje god da lutaš. u mraku čekam.
Nema izlaza, nema bijega!
Zar ne znaš da sam odmah iza tebe?
Bliže nego što misliš...
Ovo je moja tvornica,
ovo je moja kuća,
ovo je moj dom.
Deset dugih godina hodao sam ovim hodnicima,
čekam sve sam.
Pa, hoćeš li se doći igrati sa mnom?
Pa zar se nećeš doći i igrati sa mnom?
Ostani još malo,
obećavam da neću ugristi ovako jako.
Samo vjeruj mom osmijehu!
Moje je ime Huggy Wuggy.
Drago mi je da si došao igrati se.
Ostani dok noć ne postane dan,
igrajte cijelu noć,
moje je ime Huggy Wuggy.
Iako nisam gladan,
još te uvijek te želim okusiti..."

miss7mama.24sata.hr

 

Related Articles

Pristupnica

 

Godišnja članarina je: Aktivni članovi 8,00 €, podupirajući članovi 4.00 €, dok umirovljenici s mirovinom manjom od 300,00 €, učenici, studenti i invalidi nemaju obvezu plaćanja članarine.

Članarinu uplatite na žiro račun IBAN: HR2923400091110603923 PBZ ili kod tajnika DRUŠTVA POTROŠAČA MEĐIMURJA. Pristupnicu dostavite osobno ili poštom na adresu Društva (Trg svetog Marka 2, 40314 Selnica) ili elektroničkom poštom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ispunjavanjem Pristupnice za prijem u članstvo Društva potrošača Međimurja prihvaćam odredbe Statuta Društva potrošača Međimurja.

Ispunjavanjem Pristupnice za članstvo Društva potrošača Međimurja dajem privolu za prikupljanje i obradu podataka iz Pristupnice za članstvo u svrhu vođenja odgovarajućih evidencija o članstvu u Društvu potrošača Međimurja, sukladno odredbama Zakona o udrugama (NN 74/14, 70/17, 98/19,151/22), i ostvarivanja prava i obveza iz članka 13. Statuta Društva potrošača Međimurja, te u svrhu ostvarivanja legitimnih interesa sukladno članku 6. Opće uredbe o zaštiti podataka (EU 2016/679) odnosno kontaktiranja i korištenja ustupljenih podataka u marketinškim aktivnostima Društva potrošača Međimurja.
Prikupljeni podaci će se obrađivati sukladno članku 9. stavku 2. točki a) Opće uredbe o zaštiti podataka te Zakonu o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18).

 
Free Joomla templates by Ltheme