Župan primio udruge za zaštitu potrošača
Zanimljivo

Župan primio udruge za zaštitu potrošača

U prigodi Svjetskog Dana zaštite prava potrošača Župan međimurski je primio predstavnike udruga za zaštitu potrošača sa sjedištem u Međimurskoj županiji.

Uz prigodnu čestitku Župan je zahvalio udrugama za zaštitu prava potrošača za sve što su napravili da zaštite prava potrošača, te je istaknuo zadovoljstvo suradnjom Županije i udruga. 

Gordana Lukić, predsjednica Razvojne organizacije zaštite potrošača je zahvalila Županu na prijemu, te istaknula da je zahvaljujući potpori Županije i svekolikoj suradnji s udrugama za zaštitu potrošača, provedba politike zaštite potrošača u Međimurskoj županiji postala prepoznatljiva u Hrvatskoj i primjer je svim ostalim županijama.

Josip Makšadi, predsjednik Udruge POZITIVA, istaknuo je da je briga za svakog potrošača temeljna zadaća svake udruge.

Željko Tomašić, predsjednik Društva potrošača Međimurja je istaknuo zadovoljstvo svekolikom suradnjom s Međimurskom županijom s uvjerenjem da će ovakvi susreti u Županiji postati tradicija.

Prijemu je prisustvovao i Zlatko Polišanski, predsjednik udruge "Međimurski potrošač" koji je  kratko po uvodnoj riječi Zamjenika župana napustio sastanak.

Uz prigodne poklone Župan je „stavio u zadaću“ udrugama da njeguju i razvijaju zajedništvo i suradnju kako bi zaštita prava potrošača u Međimurskoj županiji dostigla još višu razinu, jer briga za svakog potrošača, a svi smo mi potrošači, jer temeljna zadaća Županije i udruga.

(Ž.T.) ROZP

Related Articles

Pristupnica

 

Godišnja članarina je: Aktivni članovi 8,00 €, podupirajući članovi 4.00 €, dok umirovljenici s mirovinom manjom od 300,00 €, učenici, studenti i invalidi nemaju obvezu plaćanja članarine.

Članarinu uplatite na žiro račun IBAN: HR2923400091110603923 PBZ ili kod tajnika DRUŠTVA POTROŠAČA MEĐIMURJA. Pristupnicu dostavite osobno ili poštom na adresu Društva (Trg svetog Marka 2, 40314 Selnica) ili elektroničkom poštom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ispunjavanjem Pristupnice za prijem u članstvo Društva potrošača Međimurja prihvaćam odredbe Statuta Društva potrošača Međimurja.

Ispunjavanjem Pristupnice za članstvo Društva potrošača Međimurja dajem privolu za prikupljanje i obradu podataka iz Pristupnice za članstvo u svrhu vođenja odgovarajućih evidencija o članstvu u Društvu potrošača Međimurja, sukladno odredbama Zakona o udrugama (NN 74/14, 70/17, 98/19,151/22), i ostvarivanja prava i obveza iz članka 13. Statuta Društva potrošača Međimurja, te u svrhu ostvarivanja legitimnih interesa sukladno članku 6. Opće uredbe o zaštiti podataka (EU 2016/679) odnosno kontaktiranja i korištenja ustupljenih podataka u marketinškim aktivnostima Društva potrošača Međimurja.
Prikupljeni podaci će se obrađivati sukladno članku 9. stavku 2. točki a) Opće uredbe o zaštiti podataka te Zakonu o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18).

 
Free Joomla templates by Ltheme