Uspješna provedba projekta "Tajni kupac"
Zanimljivo

Uspješna provedba projekta "Tajni kupac"

Nakon deset mjeseci provedbe projekta „Tajni kupac za zaštitu potrošača u procesu uvođenja eura u RH“, 18. svibnja 2023. godine obavljen je nadzor provedbe projekta od strane predstavnica Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja – resornog ministarstva za zaštitu potrošača i financijskog pokrovitelja projekta.

Nadzor su obavile gospođa Mirela Skočić, voditeljica službe za zaštitu potrošača i gospođa Dubravka Radanović, viša stručna savjetnica. Od strane Društva potrošača Međimurja prisustvovale Sanja Keretić i Martina Srša izvoditeljice projekta. 

Društvo potrošača Međimurja provodi projekt u Međimurskoj, Varaždinskoj, Koprivničko-križevačkoj te Zagrebačkoj županiji. U navedenim područjima obuhvaćeno je sveukupno 25 prodajnih mjesta te 15 uslužnih mjesta. Prikupljeni i obrađeni podaci objavljeni su na stranici www.euro.dpm.hr.

U sklopu projekta provodi se i telefonsko informiranje potrošača (095/394 33 61). Prikupljeni i obrađeni podaci objavljeni su na stranici www.euro.dpm.hr.

Nadzor se proveo na jednom prodajnom mjestu s liste praćenja i u sjedištu udruge. Nepravilnosti u provedbi nisu uočene, sve aktivnosti se provode sukladno ugovorenom a dokumentacija projekta se uredno vodi.

Projekt se nastavlja provoditi sve do 31.12.2023. te Društvo poziva sve potrošače da im se jave ukoliko imaju bilo kakvo pitanje vezano za uvođenje nove službene valute u RH, isto tako da prijave sve uočene nepravilnosti, ali također i pohvale za uspješan, transparentan rad.

Gordana Lukić
glavna tajnica DPM

Related Articles

Pristupnica

 

Godišnja članarina je: Aktivni članovi 8,00 €, podupirajući članovi 4.00 €, dok umirovljenici s mirovinom manjom od 300,00 €, učenici, studenti i invalidi nemaju obvezu plaćanja članarine.

Članarinu uplatite na žiro račun IBAN: HR2923400091110603923 PBZ ili kod tajnika DRUŠTVA POTROŠAČA MEĐIMURJA. Pristupnicu dostavite osobno ili poštom na adresu Društva (Trg svetog Marka 2, 40314 Selnica) ili elektroničkom poštom na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ispunjavanjem Pristupnice za prijem u članstvo Društva potrošača Međimurja prihvaćam odredbe Statuta Društva potrošača Međimurja.

Ispunjavanjem Pristupnice za članstvo Društva potrošača Međimurja dajem privolu za prikupljanje i obradu podataka iz Pristupnice za članstvo u svrhu vođenja odgovarajućih evidencija o članstvu u Društvu potrošača Međimurja, sukladno odredbama Zakona o udrugama (NN 74/14, 70/17, 98/19,151/22), i ostvarivanja prava i obveza iz članka 13. Statuta Društva potrošača Međimurja, te u svrhu ostvarivanja legitimnih interesa sukladno članku 6. Opće uredbe o zaštiti podataka (EU 2016/679) odnosno kontaktiranja i korištenja ustupljenih podataka u marketinškim aktivnostima Društva potrošača Međimurja.
Prikupljeni podaci će se obrađivati sukladno članku 9. stavku 2. točki a) Opće uredbe o zaštiti podataka te Zakonu o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18).

 
Free Joomla templates by Ltheme